Om Skattejægere.dk

Vi har startet Skattejægere, da vi selv har en hobby med at lede efter skatte i Danmark. De produkter, som I finder på siden, er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og vurderinger fra kunder og kollegaer.

Hos Skattejægere.dk finder i et udvalg af kvalitetsprodukter i lygter, batterier, opladere, fiskemagneter og metaldetektorer samt mange andre spændende ting til den indre skattejæger.

Vi gør en dyd ud af at levere de bedste produkter og den bedste service til Danmarks billigste priser. Alle produkter er nøje udvalgt og testet af os inden vi sætter dem til salg på hjemmesiden.

Det er blevet mere og mere populært at gå på ravjagt og skattejagt i Danmark med en ravlygte eller en metaldetektor i hånden.

Ravjagt er især blevet populært hos ældre og pensionister samt familier, som kan tage deres børn med ud på en fascinerende tur i naturen, hvor de får et pusterum fra dagligdagens jag og stress.

Vi vil gerne være med til at dele vores oplevelser med vores kunder, da det er en nem og skæg måde at komme op af sofaen og ud i den friske luft.

Vi håber, at i kan bruge vores guides, vores udstyr og vores anbefalinger til at få den perfekte oplevelse som skattejægere.

Mvh Benny fra Skattejægere.dk