Privatlovspolitik

Persondata (GDPR)

Her forklarer vi, hvad vi gør med dine personlige oplysninger (persondatapolitik - også kaldet GDPR).

For at du kan indgå aftale med os på skattejægere.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  1. Navn
  2. Adresse
  3. Telefonnummer
  4. E-mail adresse

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det ene formål at kunne levere varen til dig og yde kundeservice i forbindelse med dit køb. Personoplysningerne registreres hos skattejægere.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Indsamlede personoplysninger via vores website (www.skattejægere.dk) kan du altid blive informeret om ved henvendelse til info@skattejægere.dk. 

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret i vores økonomisystem og shopsystem, som begge er SSL-certificeret. Oplysninger afgivet til Skattejægere.dk videregives ikke til tredjemand, medmindre det er nødvendigt for at kunne sende din ordre (via Postnord eller DHL) eller sende e-mails til dig (via SeindinBlue ), og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi bruger Google Analytics til at føre statistik over vores salg, men alle IP adresser anonymiseres, og vi videregiver ikke din e-mailadresse. 

Når du besøger vores hjemmeside, skattejægere.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook pixel (Facebook.com)
  • Google Analytics (Google.com)
  • Google Tag Manager (Google.com)
  • Google Ads (Google.com)
  • Hotjar (Hotjar.com)

Vi sletter persondata ved henvendelse: 

Du kan til enhver tid blive til- og frameldt fra vores emailliste. Som registreret hos skattejægere.dk har du efter Persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig. Det får du ved at kontakte skattejægere.dk. På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

 

Liquid error: Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/smile-initializer.liquid Liquid error: Could not find asset snippets/spurit_po2_theme_snippet.liquid